This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Fit Lab

Heb je tijdens het fietsen last van je rug, knieën of schouders? Wil je graag de optimale krachtoverbrenging te bereiken? Of ben je op zoek naar de meest comfortabele houding voor die lange tochten door het Limburgse land?

Om ervoor te zorgen dat je fiets perfect op jou is afgesteld, hebben wij onze Fit Studio opgezet. Hier werken we met het Body Geometry Retül fit programma van Specialized, dat in samenwerking met bewegingswetenschappers is ontwikkeld om de perfecte fietshouding voor elke soort rijder te verwezenlijken.

Op maat gemaakte zooltjes

 

Body Geometry Custom Footbeds zijn ideaal  voor een optimalisatie en de  beste pasvorm van het voetbed in de schoen. Dit zorgt voor een betere knie pedaal uitlijning en een stabiele voetboog ondersteuning om slapende of branderige voeten tegen te gaan. Het custom footbed programma duurt +/- 30 minuten

Tarieven Fit Studio

 

Geef een fit cadeau

Wil je iemand verassen met een origineel cadeau? Bestel hem in onze webshop

Toma Cycles Fit Studio hanteert voor overige handelingen en consult een uurtarief van € 65 per uur. Voor het ombouwen van onderdelen zoals sturen /stuurlinten en werkzaamheden die door de werkplaats moeten worden uitgevoerd geldt het werkplaatstarief. Onze technisch specialist zal een afspraak met u maken en zorg dragen voor de laatste punten voor een perfecte set-up.

Fit plannen

 

Wil je een afspraak maken voor een Retül Fit?

Bel ons op +31 (0)45 541 30 17 of vul het onderstaande formulier in.