This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Specialized Turbo Como 4.0

Naar jaarlijkse gewoonte heeft de Fietsersbond in opdracht van de Telegraaf de Nationale E-biketest georganiseerd. In de categorie 3 (E-bikes met een middenmotor en derailleurversnelling) nam de Specialized Turbo Como 4.0 700 C – Low Entry het op tegen zeventien fietsen van andere merken. Twee keer raden welke fiets er won!Met een eindscore van 8,6 liet de Como 4.0 700 C – Low Entry de verzamelde concurrentie netjes achter zich. In het juryrapport lezen we onder andere dat de motor onder alle omstandigheden krachtig en soepel reageert waardoor de trapondersteuning van de fiets door de testers als beste werd geëvalueerd. Ook de geruisloze werking van de motor, de kwalitatieve onderdelen en de prima verende voorvork kregen lof van de jury. Op het vlak van rijgedrag scoorde de Turbo Como ook het best van alle fietsen in de test. “De fiets rijdt zeer stabiel en het comfort is ruim voldoende. De zithouding en het stuurgedrag werden eveneens als zeer goed beoordeeld”, vermeldt het juryrapport.

Met honderd testfietsers en ruim vijfduizend testkilometers is de Nationale E-Biketest van de Telegraaf zonder enige twijfel de meest gefundeerde en tegelijk ook meest prestigieuze E-bikeverkiezing van Nederland. Gemiddeld werd er op elke testfiets 130 kilometer weggetrapt, ook bij regen en wind. Het gebruikersoordeel van de testers werd voor de finale rangschikking aangevuld met een technische doorlichting van de fiets in de werkplaats van de Fietsersbond.

De Specialized Turbo Como 4.0 700C Low entry is verkrijgbaar in onze winkel voor € 3.199,- Kom snel langs voor een uitgebreide bezichtiging.
Voor alle technische details verwijzen wij u naar deze link