This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Winter Events bij Toma Cycles

De winter is elk jaar weer een demper op de fietsvreugde. Koud, nat en snel donker. Zelfs de meest verstokte renner laat z’n fiets dan wat vaker in de garage staan.
Maar vrees niet, wij helpen je graag de winter door met een aantal clinics die je wielerhart weer wat sneller zullen laten kloppen:

Fietsclinic Cyclocrosser

Wanneer: 14 en 28 januari van 10:00 uur tot 12:00 uur
Waar: Sport en Leisure Park in Landgraaf

De de herfst en dadelijk de winter heeft zich al aangekondigd en hoe graag jezelf  ook wijs maakt dat de rollen ook voldoen om te overwinteren, je zal vast de hunkering naar de buitenlucht niet kunnen negeren!  Je bent een avonturier! En wat is er nu lekkerder om van het najaar te genieten in de bossen op de mountainbikeroutes beschut van de koude wind die je vaak op de weg wel voelt.

Ondanks dat je wel altijd al fanatiek op die race aan het vlammen bent in het seizoen is er bij de MTB en de Crossfiets ofroad toch wel wat meer techniek nodig. Met ons programma op zaterdag ochtend willen we die techniek graag aan jou uitleggen. We laten je zien hoe je zonder af te stappen over een boompje kunt wippen, technieken om bochten te maken die zeer scherp zijn of in een steile afdaling liggen, schakeltechnieken en natuurlijk ook hoop gezelligheid. Mischien om zelfs contacten te leggen met anderen die nog geen fietsgroepje hebben of graag eens met andere mensen op pad gaan.

De cursus is verdeeld over twee zaterdagen en het is geen ramp als je een dag niet kunt want we blijven een aantal dingen herhalen. De inschrijving voor drie dagen kost 12,50 en per dag 5,- euro . Natuurlijk staat er na afloop nog koffie en wat lekkers bij ons in de winkel klaar!

Inschijven voor deze clinic kan via deze link

MTB onderhoudcursus /Racefiets onderhoudscursus

Wanneer: 8 februari (MTB) 15 februari (Race) 18:30 tot 21:00 uur
Waar: Bij ons in de zaak

Net als vorig jaar hebben we weer plaatsgemaakt voor een clinic fietsonderhoud bij ons in de werkplaats. Tijdens deze cursus leer je hoe je je racefiets of MTB zelf kan onderhouden zodat de fiets altijd in optima forma gebruikt kan worden de volgende rit.

De onderhoudcursus kost 90,- euro Daarbij krijg je een pakket met cassette afnemer, kettingzweep, kettingpons, missing link tang, smeermiddel en poetsmiddel. Zo heb je meteen een mooi begin voor je eigen werkplaats.

Voor een impressie van de onderhoudcursus kun je de onderstaande video bekijken:

Inschrijven voor de onderhoudscursus kan via deze link Vergeet niet te vermelden of je mee wil doen aan de MTB of Race cursus (beide mag natuurlijk ook)