This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

18 november: Info avond indoor trainers.

In vorm blijven tijdens de koude donkere maanden is altijd een uitdaging. Gelukkig zijn er tegenwoordig legio mogelijkheden om thuis lekker warm en droog door te kunnen trainen.

Op 18 november organiseren wij een info avond waar we je uitleg geven over de diverse trainers die er beschikbaar zijn en wat voor jou de beste optie is.

De bij ons verkrijgbare trainers zijn de Wahoo Kickr en de Bkool Cycling Simulator. Deze nieuwe generatie trainers zijn zeer interactief en er zijn online zelfs al heuse trainingsmatches georganiseerd waar  profs als Laurens ten Dam en ex Prof Joseba Beloki ook aan deelnemen.

Daarnaast leggen wij uit welke apps het leukst zijn en hoe je een effectieve training kan afwerken  op de trainer. Daarvoor zullen we een trainingschema voor jou opstellen waarmee je de eerste lenterit al meteen de pees erop kan leggen en je fietsmaten je vroege vorm kan laten voelen.

Natuurlijk kunnen wij het niet laten om de krachten te meten, dus nu is je kans om Bert en Lars Toma het virtuele vuur na aan de schenen te leggen. We zullen op de avond een klassementje maken waarmee je wat leuke prijzen kan pakken!

Tot slot hebben we ook nog een pimeur in petto voor je, want wij tillen ons Body Geometry Fit programma naar een hoger niveau met een high tech aanpassing aan onze Fit Area! Dit wil je zeker niet missen!

Deelname aan de info avond is gratis. je kan je aanmelden via info@tomacycles.nl