This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Reparatie

Niets rijdt fijner dan een tip-top in orde fiets. Regelmatig professioneel onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van je racefiets, MTB of e-bike. Je rijplezier zal vele malen groter zijn zonder allerlei piepjes en kraakjes. Met onze liefde voor het materiaal en onze passie voor fietsen ben je verzekerd van hoogwaardige service!

Om je van een zo goed mogelijke service te voorzien geven we een paar richtlijnen om te zorgen dat je fiets op tijd klaar is en je er niet te lang op hoeft te wachten:

Bij een Shimano Service Center mag je excellente service verwachten van de mensen die jouw fiets het beste kennen. Je hoeft je hier geen zorgen te maken over kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis en veiligheid. We doen er alles aan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om goed voor je fiets te zorgen. Je kunt ons alles vragen. Wij helpen je graag en geven graag advies. We tonen ook graag onze expertise in wat wij voor je doen – telkens weer.

Wij leveren uitstekende fiets service:

Bezoek de Shimano Service Center website en kom meer te weten over hoe jij het meeste uit jouw fiets haalt.

www.shimanoservicecenter.com

Openingstijden werkplaats

 

Dinsdag
10:00 tot 18:00 uur

Woensdag
10:00 tot 18:00

Donderdag
10:00 uur tot 18:00 uur

Vrijdag
10:00 uur tot 18:00 uur

Zaterdag
10:00 uur tot 16:00 uur

Tarieven

Reparatie plannen

Wil een afspraak maken voor een reparatie?

Plan je afspraak online

of bel ons op +31 (0)45 541 30 17