This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

4 en 5 april, Specialized Days in ‘s-Heerenberg

Op 4 en 5 april vindt op het Europese hoofdkantoor van Specialized in ‘s-Heerenberg de allereerste editie van de Specialized Days plaats, een evenement vol met clinics, workshops, rides, een kijkje achter onze schermen én Test The Best.

Test the Best

Wil je een racefiets of mountainbike testen? Bij ons kan dat beiden. Test de nieuwe Era op een technische singletrack of probeer de nieuwste Amira op een steile klim. Test je droomfiets! Een real-life testrit is doorslaggevend. Alleen zo ervaar je hoe het is om te mogen fietsen op een fiets die perfect aan je wensen voldoet.

Let op: voor Test the Best werken we met een voorinschrijving. Raadpleeg je dichtsbijzijnde Specializeddealer voor meer informatie omtrent deelname en de registratieprocedure. Deelname is gelimiteerd.

Clinics, events en rides

Benieuwd hoe de vering in jouw Stumpjumper precies werkt, of wil je graag een keer samen met profrenster Sanne van Paassen fietsen? Doe mee aan één van onze clinics, events of rides! Voorinschrijving niet nodig.

Locatie

De Specialized Days worden georganiseerd op het Europese hoofdkantoor van Specialized. Je vindt het op de Zeddamseweg 84b, ‘s-Heerenberg (nabij Doetinchem). Voor de deur is ruime parkeergelegenheid, zowel voor de auto als de fiets.

Programma

Bekijk onderstaande folder voor een volledig overzicht van het programma.