This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

7 mei Special Brains Gravel Tourtocht

Buiten zijn is altijd fijn. Op de fiets kun je al je energie kwijt, zeker als je ook nog eens ADHD hebt. Om meer bewustzijn te creëren over ADHD, slaan Specialized en Impuls & Woortblind de handen ineen met de Special Brains Gravel Toertocht in de mooie omgeving die Arnhem te bieden heeft.

De inschrijfgelden en donaties, voorafgaand en op deze dag, komen ten goede aan Impuls & Woortblind. Van de opbrengst organiseert Impuls & Woortblind later dit jaar, samen met Oudervereniging Balans, een mooi evenement voor kinderen met ADHD en hun ouders.

Wil jij je ook inzetten voor kinderen met ADHD en een mooie rit maken op je gravelbike of mountainbike? Schrijf je dan nu in voor de Special Brains Gravel Toertocht. Je kunt kiezen uit twee verschillende afstanden: 45 of 55 kilometer. De fanatieke gravelaar kan beide lussen rijden voor een mooie rit van 100 kilometer. Het startpunt van de toertocht is bij het hoofdkantoor van Specialized NL/BE op Arnhems Buiten in Arnhem. We sluiten de dag af met een lekkere burger en een (alcoholvrij) biertje!

Meer informatie over de Special Brains tourtocht vind je via deze link