This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Chasing Rainbows

Ook al is Peter Sagan drie maal wereldkampioen geworden, de regenboogtrui blijft een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefenen. De nieuwe Chasing Rainbows collectie van Specialized is dan ook geïnspireerd door Sagan’s jacht op dit befaamde jersey.

Underexposed

Als je in het peleton scherp in de gaten gehouden wordt dan is het belangrijk dat je “under the radar” kunt opereren. Dit is voor de regerend wereldkampioen een belangrijke tactiek om niet buitenspel gezet te worden voordat de aanval op verbluffende wijze ingezet kan worden.

De Underexposed collectie heeft dan ook een hoog stealth gehalte. Totdat de sprint wordt ingezet en de metallic regenboogglans schittert in het zonlicht.
In de Underexposed collectie zijn fietsen, helmen, schoenen en kleding beschikbaar.

S-Works Evade met ANGi – Sagan Collection LTD €289,90
S-Works Venge Frameset – Sagan Collection Mirrir LTD €4299,-

Overexposed

Is verstoppen niet nodig en wil je vanaf de start al een statement maken dan kun je je show-modus aanzetten met de Overexposed collectie. Ook al houden alle ogen in het peloton je nauwlettend in de gaten, er is niemand die je bij kan houden als je je benen eens goed los schudt. Als jij bij de finish aankomt zullen de flitsen van de fotografen je hullen in de regenboogkleuren terwijl je over de streep rijdt.

In de Overexposed collectie zijn fietsen, helmen, schoenen en kleding beschikbaar.


S-Works 7 Road Schoenen – Sagan Collection LTD €369,90
S-Works Tarmac Disc – Sagan Collection Overexposed LTD €10.999,-

De Sagan Chasing Rainbows collectie is vanaf nu bij ons verkrijgbaar. Kom snel langs in onze winkel om hem te bekijken

Tijdelijk krijg je bij aankoop van een fiets uit deze collectie een 100% Sagan bril cadeau!