This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Covid Maatregelen bij Toma Cycles

De Corona maatregelen treffen ons allemaal en zijn zeer vervelend als je normaal altijd gewend bent om bij ons binnen te lopen. Wij missen jullie ook! Maar we willen iedereen nog even op het hart drukken dat we voor de verkoop gesloten zijn!

De werkplaats is open (enkel op afspraak)  Bij brengen of halen voor reparatie graag wachten voor de deur totdat we je fiets overnemen.

Heb je iets uit de winkel nodig? bestel dat via onze webshop. Als het artikel dat je zoekt er niet in staat dan kan je het bestellen via info@tomacycles.nl. Als je het artikel zelf wilt ophalen mag dat op afspraak. Wacht dus op ons belletje of mail met de instructies a.u.b

Info over fietsen en bike fit liggen helaas helemaal stil (maar je mag gewoon mailen met vragen naar bikefit@tomacycles.nl , info@tomacycles.nl )

We vragen daarom nogmaals om niet zonder afspraak naar de winkel te komen. Als we samen de maatregelen naleven zijn we sneller van Corona af en kunnen we weer gewoon zoals vanouds voor jullie klaar staan!

Namens het gehele Toma Cycles Team blijf gezond en tot snel!