This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

De beste race banden koop je bij ons !

Als je al vaker bij ons in de winkel bent geweest en je komt voor een band, dan adviseren wij steevast onze banden uit het Specialized assortiment aan.

Dit is niet omdat wij alleen maar Specialized banden verkopen maar omdat wij de banden zelf testen . Bert en Lars rijden hiermee tal van ritten en wedstrijdkilometers waar de banden in elk weertype tot de max belast worden. Dit is de reden waarom wij zo een vertrouwen in S-Works banden hebben . hier is een lijst te zien gepubliceert door Velonews met de beste racebanden van het moment.

Zoals de test duidelijk aangeeft kunnen we ons advies onderbouwen met cijfers  en zijn de hardnekkige discussies die we hebben gehad over de populaire Conti Grand Prix 4000  Versus  Specialized S-works Turbo niet voor niets geweest. Duidelijk zichtbaar in de test zijn de minder watts die er geproduceerd hoeven te worden in cijfers van rolweerstand en het lagere gewicht die de band hoog doen scoren. Nu kunnen we ons wel wat reacties voorstellen van; ,, daar merk ik toch helemaal niets van!” Maar zijn we stiekem niet allemaal op zoek naar een super band, die licht is een lagere rolweerstand heeft en een goede grip die ons zelfs wat wattages doet sparen voor de eindsprint om de zondagsochtendrit met je fietsmaten !

Als voetnoot : Wider Tires are faster ! scroll het artikel helemaal naar beneden.