This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

De nieuwe Epic is nu bij ons te testen

De Epic is ontworpen met maar één doel voor ogen: Snelheid op alle soorten terrein.

De XC 29 geometry zorgt ervoor dat de fiets een efficiente krachtoverbrening heeft, zonder daarvoor in gewicht en wendbaarheid voor in te leveren. Verder heeft de Epic een kortere wielbasis waardoor de efficientie zowel op het vlakke als tijdens het klimmen verbeterd is.

Epic Expert Carbon 2016

Epic Expert Carbon 2016

Daarbij komt dat alle versies van de Epic zijn uitgerust met Specializeds’  slimme Brain vering die onderscheid weet te maken tussen de beweging van het terrein en die van de rijder. Dit betekent dat de fiets hard is op vlak terrein en ogenblikkelijk kan overschakelen naar een actieve modus om de klappen van ruw terrein op te vangen.

Epic Comp

Epic Comp

En natuurlijk staat lichter gelijk aan sneller. Ook voor de 2016 lijn van de Epic is het weer gelukt om gewicht te besparen, zelfs met de toevoeging van de speciale SWAT accessoires

Wil je de Epic een keertje testen? We hebben de Epic Expert Carbon in maat M en de Epic Comp in maat L als testfiets beschikbaar. Om een afspraak te maken kun je mailen naar info@tomacycles.nl