This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

S-Works 7 en Evade

Snelheid én comfort. Dat is wat de designers van Specialized’s nieuwste topmodel helmen en schoenen moesten bereiken. Met hulp van materialen uit o.a Formule 1 racen en van NASA raketten zijn de knappe koppen aan de slag gegaan.

De S-Works 7 blink uit in uitzonderlijke krachtoverbrenging, superieur comfort en een design waar je van gaat watertanden!

De zool is geheel opnieuw ontworpen om extra stijfheid te geven en tegelijk ervoor zorgt dat jouw voet niet inzakt tijdens pedaalslagen. Zo gaan de Watts die je benen produceren niet verloren door onnodige beweging.

Qua comfort zijn er ook de nodige verbeteringen gemaakt. De schoen licht jouw voorvoetbotjes omhoog en spreid ze uit zodat je nooit meer last zult hebben van een brandende voetwreef. Daarnaast houdt de vernieude Padlock hiel je voet nog beter in de schoen.

Verder bevat de S-Works 7 de nieuwste generatie Boa sluitingen die tot op de milimeter nauwkeurig af te stellen zijn en de buitenlaag van de schoenen is gemaakt van hetzelfde materiaal als de parachutes die in de ruimtevaart gebruikt worden.

De S-works 7 kost € 359,90  en is vanaf nu in onze webshop en winkel verkrijgbaar.

En dan is er ook de de Evade. Ontwikkeld in de in huis windtunnel van Specialized.

Deze helm is nóg aerodynamischer dan zijn voorganger en kan zich qua luchtweerstand meten met tijdrithelmen uit het professionele peleton.

Daarbij is de ventilatie van deze helm ongekend. De Evade is namelijk net zo koel als wanneer je zonder helm zou rijden!

De S-Works Evade kost € 249,90  en is vanaf nu in onze webshop en winkel verkrijgbaar.