This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

De nieuwe Turbo’s zijn er

De volgende generatie e-bikes dient zich aan. En omdat de fiets steeds aantrekkelijker wordt om je dagelijkse woon-werkverkeer mee te doen heeft Specialized extra zorg besteed om ongemakken weg te nemen en de rijervaring beter te maken. Daarnaast zijn alle nieuwe e-bikes uitgerust met geavanceerde anti-diefstal functies waarmee je bijvoorbeeld de motor via de Mission Control app kunt uitschakelen. Deze is alleen weer te activeren met de pin die jij ingesteld hebt.

Turbo Vado

Deze alleskunner is jouw vervoersmiddel voor het leven. De krachtige (tot wel 4x jezelf) stille en soepele motor samen met vernieuwde geometrie en hydraulische schijfremmen zorgen voor een veilige en comfortabele rit ongeacht het terrein. Oneffenheden in de weg worden opgevangen door de 80mm verende voorvork en verende zadelpen. Of je nu naar je werk gaat, boodschappen gaat doen of gewoon een lekker ritje wil maken, de Vado doet het met gemak.

Turbo Como

Waar je ook naartoe gaat de Turbo Como brengt je er in stijl. Deze e-bike is gebouwd om comfortabel mee te kunnen cruisen tot wel 120km! De geïntegreerde bagagedrager kan tot 27kg dragen en is MIK HD compatibel. Verder is de Como berekend op fietskarren met steekas dus er is genoeg plek voor de hele familie!
Dankzij de lage instap is het zeer eenvoudig op- en afstappen en met de speciale wandelmodus kun je met de fiets gemakkelijk steile hellingen oplopen en balanceren.

Turbo Tero

Verken je liever ongebaande paden maar heb je ook een fiets nodig die je in de urban jungle naar de juiste plek brengt dan is de Turbo Tero perfect voor jou. De Turbo 2.2 motor heeft genoeg power om de meest steile offroad beklimmingen mee te bedwingen. Met 110mm veerweg in de voorvork, 2,3″ Ground Contol banden en de SRAM schijfremmen is er maar weinig terrein waar je met deze fiets niet over kan!

De Turbo Vado, Como en Tero zijn in onze winkel verkrijgbaar vanaf €3300,-