This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Down Under Collectie

Dit seizoen richt Specialized de Down Under Collectie op de snelheid en de kleur van de Australische Budgie. Omdat dit kleine vogeltje en vele andere wilde dieren in Australië lijden aan de verwoestende bosbranden, doneert Specialized $100,000 USD ter ondersteuning van de hulpverlening in Australië.

Een Allez Sprint Disc frameset, S-Works 7 schoenen, Prevail, Evade helmen met ANGi, de Road Tall sokken en een Deflect UV Cap behoren tot de nieuwe collectie en doen ons denken aan de prachtige blauwe, groene en gele veren van dit brutale vogeltje. Om de Budgie te eren doneert Specialized het geld aan WIRES Australian Wildlife Rescue Organisation. Deze organisatie zorgt ervoor dat wilde dieren, die door de brand zijn getroffen, worden gered en verzorgd.

In december waren er meer dan 20.000 oproepen naar WIRES en de vrijwilligers hebben meer dan 3300 reddingen verzorgd. Als gevolg van deze branden hebben steeds meer dieren behoefte aan hulp. Ga naar wires.org.au/ voor meer informatie over het WIRES Emergency Fund.

Via de website van Specialized kun je de hele collectie bekijken. De Down Under collectie is vanaf nu ook verkrijgbaar in onze winkel.