This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

En de winnaars zijn !!!!

Afgelopen weekend hebben we een hoop foto’s van jullie ontvangen van je eigen fiets . Daar zitten super leuke exemplaren bij en we zullen deze nog een tijdje in onze winkel ophangen .

Bij het inleveren van de foto’s zijn er kaarten ingevuld en nadat we er drie hebben getrokken uit de kaartenbak zijn dit de winnaars van onze prijzen .

Nummer 1 Echelon II helm Dhr H.Schiffelers .

Nummer 2 Toma Cycles Kledingset Dhr  L.Dadziak

Nummer 3 Stix sport verlichting combo set Dhr D.Mulderij 

We feliciteren de winnaars met de gewonnen prijzen die zijn op te halen bij ons in de winkel.

Graag vragen we van jullie om foto’s van jullie fietsen te blijven leveren zodat we die in de winkel op kunnen hangen zodat er een stukje van jou bij ons in de zaak hangt !

Bedankt voor het meedoen en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van leuke evenementen en acties in de zaak !

Tot slot komende Vrijdag 27 November  gaan we vanuit onze zaak meerijden met de lampjes tocht vanuit het Pancratiusplein in Heerlen. vanaf 18:30 vertrekken we vanuit de zaak om dan 19:00 uur te kunnen rijden met de rest van de groep vanuit Heerlen. Het zal een ritje worden waar we gezellig wat kunnen keuvelen en onderweg iets gaan drinken ! Be there ! It will be al lot of fun!