This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Epic Update

De volledig geveerde XC-fiets met de meeste overwinningen ooit op z’n naam heeft een update gekregen. Met een ongeëvenaarde krachtoverbrenging, laag gewicht en superieure controle heeft de nieuwe Specialized Epic en Epic Evo zijn titel als snelste XC-fiets ter wereld meer dan verdient.

Big Brain

Met vering op je fiets verlies je normaliter trapkracht omdat een deel van je geleverde wattages opgevangen worden. Maar de braintechnologie in de voor- en achterdemper van de Epic weet het onderscheid te maken tussen trapkracht en stootkracht. Hierdoor is de fiets stijf en responsief op gladde ondergronden en rekent het met alle klappen af zodra je je op ruw terrein bevindt.

Pure Snelheid

Al ruim 20 jaar worden de Epic frames geperfectioneerd tot lichtere en stijvere varianten. De nieuwste iteratie van het S-Works Epic FACT 12m carbon frame is ruim 100 gram lichter en heeft 15% meer stijfheid. Voor de overige versies van de Epic met een FACT 11m carbon frame zijn de prestaties op hetzelfde niveau als de S-Works varriant uit de vorige generatie.