This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Event 26 & 27 feb: 3 Loops Legends

Voor iedereen die fit van start wil dit jaar hebben we goed nieuws! 26 & 27 februari zetten we een mooi parcours uit in de Limburgse heuvels. Aan de start en op 2 pauze plaatsen staan koffie, thee, vlaai en een soepje op je te wachten terwijl je de lussen van 100, 150 of 240km fietst.

Deze tocht is onderdeel van het 3 Loops Legends evenement van BBB Cycling. Schrijf je via hun website in (vergeet niet voor de georganiseerde tocht van Toma Cycles te kiezen) en deel je ervaringen via Instagram en Komoot. Zo maak je kans op een van de vele prijzen als:

Best Insta Story/Post – BBB Cycling Bikepacking tassen t.w.v. €190

Most Legendary Outfit – BBB Cycling x Zero Lemon limited edition helm t.w.v. €150

Most Challenging Route – Wahoo ELEMNT RIVAL Sports Watch t.w.v. €329.99

Best Coffee/Food Stop – Chimpanzee Nutrition pack t.w.v. €150

Best Bike Shot – BBB Cycling Accessoire pakket t.w.v. €150

Legendary Loting: Ook verloten we prijzen naast deze categorieën. Fietsers die hun route uploaden in Komoot en BBB Cycling taggen kunnen één van deze fantastische prijzen winnen:

Dynamic Bike Care Total care pakket  (6x), een set Vittoria Corsa banden (6x), een Komoot Wereld Pakket (4x), BBB Cycling Chester fietsbril (2x), BBB Cycling StrikeDuo 1200 verlichting combo (2x), Bicycling abonnement (1x).

Ga voor meer info en het inschrijfformulier naar de website van 3 Loops Legends. Vergeet niet tijdens de inschrijving aan te geven dat je met de georganiseerde rit van Toma Cycles meerijdt. Tot Dan!