This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Fietsondergoed: Comfortabeler op je fiets met de juiste onderlaag

Of je nu in de zomer of de winter fiets, het juiste fietsondergoed is essentieel om je lichaamstemperatuur in orde te houden. Een goede onderlaag houd je niet alleen warm, maar zorg er ook voor dat transpiratie snel van je lichaam wordt weggevoerd.

Droger en efficiënter op de fietsPro Seamless Underwear SSL
Als je je inspant ga je zweten. Dit is een maatregel van je lichaam om zichzelf af te koelen. Er komt een klein laagje vocht op je huid, en als dit verdampt onttrekt het warmte uit je lichaam. Maar als de wind hier vat op krijgt kun je te snel afkoelen, en heb je energie nodig om jezelf weer op te warmen. Energie die je beter kan gebruiken om je pedalen op en neer te laten gaan. Om dit probleem op te lossen heb je de juiste onderlaag nodig. Deze voert transpiratie snel weg van je lichaam zodat je droger en comfortabeler kan blijven fietsen.

Specialized seamless underwear
In onze webshop vind je een selectie van Specialized’s technische onderkleding. Deze zijn gemaakt van een hypoallergene, vocht verwijderende, antibacteriële en volledig recyclebare mix van polyamide en polypropyleen. Met naadloze fiets specifieke pasvorm weet je zeker dat je langer en comfortabeler van je fietstocht kan genieten. Bekijk onderkleding