This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Getest door ons ! Audax road shoe

Audax road shoe.

Ondanks dat het afgelopen week bar en boos was om te fietsen hebben we toch  de nieuwe Audax road shoe aan de elementen onderworpen . Hieronder onze conclusie …..

De looks :

Het voorkomen van de nieuwe Audax is een beetje timide tegenover zijn meer  bolide broertjes de Pro road en de S-works road shoenen. Maar na het nader inspecteren van de leren bovenkant en de cleane uitstraling die de schoen heeft word je stilletjes aan steeds enthousiaster over de mooie details op de schoen. Vooral de authentieke look laat onze Vintage love weer helemaal opbloeien.

image

 

image

 De pasvorm :

Wat meteen merkbaar is als je de Audax aantrekt is het comfort en de iets wijdere snit die zorgt voor veel draaggemak . De schoen is verder goed af te stellen met de Boa sluiting en de twee velcro sluitingen op de wreef van de voet. Ondanks de extra ruimte rondom je tenen voelt de schoen net zo vast aan om de voet als bijvoorbeeld de S-works variant.

image

Details en Specs  :

Wat vooral opvalt bij deze schoen is dat de bovenkant van echt leer is en de carbonzool een stiffness index heeft van Fact 11 . Hiermee voel je dat elke trap raak is en is het een waar genot om met de Audax onderweg te zijn . Ook is de schoen opvallend licht in gewicht .De Audax is naar onze mening vooral stoerder door de leren look en de matte kleurkeuzes waar Specialized voor heeft gekozen in de Audax reeks . Vooral een smaakmaker voor de mannen die niet zo zeer met de gladde  zongebruinde beentjes en felle kleurtjes onderweg hoeven te zijn zoals de meeste road schoenen. De Audax is gewoon een ruwe bolster en “Born to be Wild” !

_3RL8001

Ons oordeel:

Zoals je hierboven kan lezen zijn wij wel onder de indruk van deze nieuwe schoen en ondanks dat wij toch meestal voor de hippe racey varianten zouden kiezen als de S-works of de Pro road schoenen is dit een verassende trendsetter ! De schoen is zeker niet minder high end dan de rest maar eerder op een totaal andere doelgroep gericht ! Prijs van de schoen is € 249,90 .Kom snel langs bij ons op de zaak om de Audax zelf eens te zien !