This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Het Power zadel. Meer zitcomfort voor snelheidsduivels.

Als je voor langere tijd in een meer aggressieve en aerodynamische houding fietst, dan kan je zitcomfort daar flink onder lijden. Een aantal door Specializeds ondersteunde atleten klopten met dit probleem bij de BG fitters aan, en gingen samen op zoek naar een oplossing.

Specialized Power ZadelUit deze samenwerking is het Power zadel voortgekomen. Dit zadel combineert  design elementen van o.a de Sitero- en Phenom zadels, en maakt gebruikt van speciale ‘Flow’ uitsparingen. Deze elementen zorgen ervoor dat je bloeddoorstroming optimaal fuctioneert, en jij dus langer en comfortabeler in de beugels kan rijden.

De prestaties stoppen niet bij de Body Geometry eigenschappen. De basis van het zadel is voorzien van een nieuwe carbon en polymeer-tech constructie. Door de duurzaamheid van kunststof te combineren met de stijheid van carbon, is het Power zadel  20% sterker, 12% stijver en 10% lichter dan zijn voorgangers.

 

Het Power zadel is verkrijgbaar in onze webshop in een S-Works, Pro, Expert en Comp uitvoering