This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Hoezo, einde seizoen?

Ben jij ook zo iemand die door weer en wind, lente, zomer, herfst en winter blijft doorrijden? Dan is er goed materiaal vereist. Een paar goede overschoenen en natuurlijk een lek bestendig bandje met extra g…rip is een aanrader!

De Specialized Deflect overschoen heeft een warme gewatteerde binnenkant zodat je voeten lekker warm blijven tijdens de koude ritjes. De regencover bovenkant zorgt dat het spatwater van de weg niet doordringt tot op je voeten.
De rits loopt aan de zijkant van het been omhoog zodat ook door de trekkracht van de pedaalslag de rits niet telkens gaat openstaan. Ook is de overschoen wat hoger gemaakt zodat spatwater niet van bovenaf in de schoen drupt.
Met warme en droge voeten de winter door voor € 39,90 in maat 39 tot en met 48 verkrijgbaar.

Nog een aanrader voor de vaak natte en modderige wegen is de Roubaix Pro Tire. Deze band heeft een extra dikke anti lek laag (2x Blackbelt) en een Endurant rubber kwaliteit.
Uniek aan deze band is dat de Roubaix Pro een stugge band is met een lekker rollend 23/25 loopvlak. Waar je vaak het gevoel hebt van veel weerstand tijdens het rijden met andere winter/training-banden, is bij de Roubaix Pro geenszins het geval. Top schoeisel voor jou favoriete wielsetje. Prijs € 34,90 pstk