This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Informatieavond: Sporten met hartklachten en wat te doen als het mis gaat

Woensdag 1 februari organiseren we in samenwerking met Stichting Reanimatie en AED onderwijs Zuid Limburg een informatie avond over sporten en hartklachten.

We weten allemaal dat sporten goed voor je is. Maar als je zonder het zelf te weten hartproblemen hebt kan de inspanning je ook teveel worden. Om te zorgen dat jij en je fietsbuddies weten wat je moet doen als het noodlot toeslaat organiseren we deze informatieavond.

Van 19:00 tot 21:00 uur zullen de medewerkers van Stichting Reanimatie en AED onderwijs aan je de hand van demonstraties leren hoe je hartklachten kunt herkennen, en hoe je moet handelen als het mis gaat.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor een reanimatiecursus. Voor 40,- krijg je dan gedurende twee avonden van twee uur geleerd hoe je moet reanimeren tijdens een noodgeval. Dan weet je zeker dat je goed voorbereid op pad gaat.

Deelname aan de informatieavond is gratis. Inschrijven kan via de knop hieronder.

[maxbutton id=”7″]