This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Innovate or Die

Specialized is al jaren voorloper in het introduceren van nieuwe technologieën in de fietsbrache. Het seizoen 2017 is daar geen uitzondering op. Wij zetten de mooiste ontwikkelingen voor jou op een rijtje.

Roubaix & Ruby smoother is faster

Sommige parcoursen in wielrenland vragen om een fiets die de onregelmatigheden van het terrein op kan vangen zodat jij sneller over de kasseien kan razen. Met dit doel zijn de Roubaix en Ruby ontwikkeld. Deze revolutionaire fietsen zijn in samenwerking met raceautofabrikant McLaren vanaf de grond af opniew ontworpen. De filosofie achter deze ontwerpen is dat je sneller bent als je fiets vrij onder je kan bewegen. Om dit te bewerkstellen is het future shock systeem ontworpen. In het balhoofd en bij de ingang van de zadelpen zitten dempers die de fiets schokken laat opvangen zonder dat de stijfheid van het frame daaronder te lijden heeft.

Turbo Levo elektrische MTB

Mountainbikes met elektronische trapondersteuning bestonden al wat langer. Maar met de Levo is deze categorie fietsen echt volwassen geworden. De fluisterstille motor gemaakt door Brose biedt 530 watt extra trapvermogen, en geeft je een subtiele trapondersteuning tot 25km p/u. Bert heeft al aan den lijve ondervonden hoe veel extra power dat oplevert. Met de Levo fiets je fluitend de trappen van de Skiberg op.

Turbo Vado: De perfecte fiets voor de forens

Specialized heeft dit jaar nog een extra aanvullig in het E-bike assortiment. De Vado is dankzij een nieuwe bevestigingsmethode van de baterij leverbaar met hoge bovenbuis en de speciaal voor dames nu ook met verlaagde bovenbuis.

Vanaf april zal de Vado beschikbaar zijn in 3 varriaties: Vado, Vado Comp en Vado Expert. Alle varriaties maken gebruik van de Brose aandrijving van de Levo, maar nu speciaal getuned voor gebruik in de stad. De expert versie heeft een 604Wh baterij waar je zo’n 100KM mee kan rijden.

Epic HT de lichtste hardtail van Specialized.

In verschillende gerenommeerde fietsbladen en websites als zeer goed bevonden. De Epic HT is vederlicht en stijf maar zeer wendbaar. Perfect dus voor het pure  XC gebruik!

Venge Vias Disc.

Na de lancering van de Venge Vias is er nu ook een disc model. De Venge oogt naar onze mening zelfs nog meer high tech. En de vierjarige ontwikkeling van deze aero bolide is niet voor niets geweest. Er is inmiddels al een overwinning door Tom Boonen opgetekend. Bovenstaande foto is de special edition Tom Boonen Venge vias .