This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Inruilvoorwaarden fietsen

1 Na inruil overeenkomst de fiets schoon inleveren.

 

2 Andere merken ruilen wij alleen in op uitzondering. Minimale aankoopbedrag van een (nieuwe) fiets moet dan boven de € 4000 euro liggen.

 

3 Heeft u de fiets bij ons  gekocht kunt u altijd uw fiets inruilen. Vraag naar de offerte bij onze verkopers.

 

4 Inruilen op een occasions is niet mogelijk.

 

Tip van ons : Ben je aan het kijken voor een nieuwe fiets maar je wilt toch je oude fiets graag kwijt ? Bied hem aan via tweedehands sites als Marktplaats . Er word veel verkocht via deze sites en veel van onze klanten hebben er succes mee gehad.

Er hangen wel een paar risico’s aan het verkopen via Marktplaats maar met deze handige tips kunt u veilig uw fiets aanbieden.

-Laat nooit en te nimmer iemand een testrit maken op uw fiets. Ook niet bij afgifte van tas of ID kaart autosleutel en noem maar op. Dit zijn handige trucs die vaker worden gebruikt om met de fiets er van door te gaan.

-maak foto’s van de fiets tegen een muur of een wand die geen details geven van uw woning . Dus niet in de garage waar al uw andere voertuigen of evt fietsen staan . Ook niet in de woonkamer want ook daar kunnen bij inbrekers interessante objecten in het oog springen.

-Kom bij ons vragen voor een reële verkoopprijs zodat u de fiets ook interessant kan verkopen  en dat u ook niet te weinig voor uw fiets terug krijgt

-Plaats goede duidelijke foto’s en wees altijd eerlijk en oprecht over gebreken en slijtage om discussies te voorkomen.

-Als u thuis geen mensen wilt ontvangen spreek af op een plek waar veel mensen zijn . Denk aan een parkeerplaats bij supermarkten of dergelijke .

-Heb geduld vaak als de advertentie af loopt reageren verkopers plots wel . Ze vermoeden dat u sneller wil zakken met de prijs omdat u graag van de fiets af wil .In dat geval adviseren wij dat u beter probeert zeker 3 keer de fiets opnieuw op Marktplaats te zetten of tegen betaling bij Marktplaats de advertentie omhoog te laten zetten.

Houd u deze zaken in de gaten en er kan weinig mis gaan met een verkoop.