This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Kertscadeau tip ! BBB brillen Summit in kekke kleuren en de Select met glazen op sterkte !

Ook nu willen wij jou weer helpen met de keuze iets makkelijker te maken voor het kopen van een kerstcadeau.

Wat altijd wel goed in smaak valt is een mooie zonnebril en ondanks dat de Zon nu maar karig tevoorschijn komt is dit wel iets dat de meeste fietsers steevast opzetten . De bril is niet alleen een bescherming voor de ogen of tegen de Zon en andere invloeden van buitenaf ……maar het argument waarom we eigenlijk een fietsbril opdoen is omdat het er gewoon kei gaaf uitziet !

En schijnt er nu geen Zon dan neem je gewoon de bijgeleverde transparante glazen of een PH model waarvan de lens mee kleurt naarmate er meer of minder Zonlicht is.

De bril van BBB die wij op de eerste plaats  aanraden is de Summit ( € 99,95 ). Met een super strak uiterlijk en super kekke kleuren wel de typische race bril.Ook te verkrijgen als PH variant (129,90).

Nog twee nieuwkomers in ons BBB assortiment zijn de Impress reader en de Select optic die beide voor brildragers zijn geschikt . Geheel nieuw gestyled voor een coole look . De Impress Reader (€49,95) is een bril  met een speciaal leesgedeelte zodat je bijvoorbeeld makkelijk je kilometer teller kan aflezen . De Impress reader is in drie verschillende sterkten te krijgen en ook in een PH model.

De Select optic (€ 89,95) heeft een brilframe dat achter de bril is geïntegreerd en  kan op sterkte gemaakt worden bij uw opticien . Deze bril heeft het model van de al eerder uitgebrachte Select bril met zijn fijne pasvorm.

Zoek je nog een klein cadeau voor iemand of voor een surprise? Dan is de Impress misschien wel een top idee . De Impress kost € 39,95 en word net als de duurdere modellen geleverd met drie verwisselbare lenzen .