This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Kom 4 november MTB verlichting testen tijdens onze avondrit

Als je de winter lekker wilt doorijden en je fietsmaten op zondag bij wil kunnen houden, dan moet er toch  door de week in het donker gefietst worden. Goede verlichting is dan een pre! Niet alleen om gezien te worden maar ook om zelf goed te kunnen zien op de donkere wegen.

Een goede lamp zoeken is dan ook een punt dat vaak zeer tijdrovend kan zijn. Waar ga je hem voor gebruiken? Hoeveel branduren heb je op zijn minst nodig? En verlicht de lamp je route op de juiste manier?

Om deze keuzes een stuk makkelijker te maken organiseren we een fietstocht op vrijdag 4 november  vanaf 18:00 uur bij ons op de zaak. We zullen veldwegen rijden en verharde wegen en zo hier en daar een bospad (geen MTB routes omdat we de natuur vooral met rust willen laten in de avonduren) en het is makkelijk te doen is voor alle niveau fietsers. Dus een MTB of crossfiets is vereist. Helmplicht natuurlijk ook!

Je kunt verschillende lampen testen. Maar houd er rekening dat de inschrijflimiet op de 30 mensen zit dus wees er snel bij!

Wil  je meedoen?

Schrijf in via info@tomacycles.nl  met

Naam:

Telefoonummer:

Emailadres :

Adres:

De lampen die te testen zijn:

BBB Sniper

Strike

Scope