This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

LIBERATION CYCLING WEEKEND 4 & 5 September 2021

Op zaterdag 4 september trappen de deelnemers aan de Gravel Series Limburg het weekend af. Op zondag 5 september is het de beurt aan de kids (3-12 jaar en de family ride).

De aanmeldingen lopen lekker binnen. Vanwege de voorbereidingen willen we jullie vragen om je zo snel als mogelijk aan te melden. Dat zou onze kleine non-profit organisatie zeer ten goede komen. Waarvoor veel dank.

Tevens nogmaals de oproep voor vrijwilligers die ons tijdens het weekend willen helpen.
Met name op de vrijdag, zaterdag en tijdens het KIDS event komen we elk jaar handjes te kort. Alle hulp is zeer welkom. Stuur een mail of bel met onderstaand nummer bij interesse. Waarvoor veel dank!!!
Zie beneden voor meer info en registratie voor de events.

Tot snel in Banholt voor hopelijk weer een mooi weekend op twee wielen voor het hele gezin.

Met Sportieve groet,

Lars | Bert | George

Tel: 06-30400453
Mail: info@crossbordercycling.eu

ROUTES GRAVEL SERIES 2021

Dit zijn de routes ➡️ 🚴🏼 ➡️ 🚴🏼➡️ 🚴🏼
✅Family ride (20km)
De uitgepijlde family ride route is 20 kilometer lang en is ideaal voor het hele gezin op haast alle types fietsen met profielband. De route is goed toegankelijk voor beginners en voor families die met de fietskar achter de gravelbike of MTB willen rijden.

✅Liberation ride (65km)
Deze route is ook uitermate geschikt voor de beginnende graveller en voert langs bijzonder mooie plekjes in de gemeente Eijsden-Margraten. De 800HM zijn goed te doen en worden voldoende afgewisseld met snellere passages.

✅Crossborder ride (125km)
Deze uitdagende ride voert over de landsgrenzen heen richting Belgie en Duitsland. Prachtige gravelpaden door het natuurschoon van onze provincie laten elk wielerhart sneller kloppen. Met ongeveer 1700HM krijg je een mooie balans in vlak rijden en beklimmingen voor de wielen.

Aanmelden kan via deze link >>>> https://bit.ly/3qM0WZp

5e editie KIDS MTB LIBERATION RACE

Op zondag 5 september as. is het weer ruim baan voor alle 3-12 jarigen op ons MTB parcours in Banholt. Meld de kids GRATIS aan voor dit unieke wielerevenement voor het hele gezin. Naast de races voor de kids met prijzen (1-2-3) voor zowel jongens als meisjes is er natuurlijk ook weer de Family Ride Estafette. Naast alle wielrennen staat er uiteraard een springkussen en andere spellen voor de kids gereed. Alle deelnemers krijgen een medaille en goodybag. Voor de ouders, opa’s, oma’s, zusjes en broertjes staan lekkere versnaperingen klaar.

We starten om 9.30u met de inschrijvingen voor de jongste categorie├źn. Meer info en tijden zie link beneden.

Meld je kids via deze link aan: https://bit.ly/3thgJAP

Gratis deelname Veteranen aan GRAVEL SERIES.

Veteranen met een geldige veteranenpas kunnen ook dit jaar weer gratis deelnemen aan de Gravel Series Limburg. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg, het Veteranen instituut en onze sponsoren en partners. Op deze manier willen we heel graag iets terugdoen voor deze mannen en vrouwen die zich ingezet hebben voor onze vrede en veiligheid. (Wij checken het veteranen pasnummer met het veteranen instituut, na verificatie van gegevens volgt definitieve aanmelding voor de Gravel Series)

KLIK HIER ALS JE JE ALS VETERAAN WILT AANMELDEN