This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

MTB Steamrace

Ben je al eens door een treinwagon gefietst of over een perron? Dit is je kans! Samen met de Zuid- Limburgse stoomtrein maatschappij hebben we een uitdagend en leuk MTB/ BMX parcours uitgezet vol met verrassende hindernissen. Een echte uitdaging voor elke jonge biker!

De Steamrace, zoals de naam al zegt, staat helemaal in het teken van stoomtreinen en fietsen. De race is bedoeld voor de schoolgaande jeugd van 3 tot 15 jaar. We hebben zelfs een race waarbij je samen met een van je ouders of volwassen familielid een heuse estafette race rijdt over het parcours. Deelname is GRATIS.

Wanneer is de Steamrace?
Zondag 18 augustus 2019

Waar is de Steamrace?
Zuid-Limburgse stroomtrein maatschappij (ZLSM) terrein Stationsstraat, Simpelveld

Programma
10.00u Inschrijven en ophalen startnummers
11.00u start ‘fun’ klassen

Geen fiets en of helm?
Het parcours dient met een MTB of BMX afgelegd te worden. Alleen kinderen met een helm mogen deelnemen aan de Steamrace. Heb je zelf geen fiets reserveer dan een fiets via de mail. We hebben een stuk of 20 BMX / MTB bikes voor de kinderen ter beschikking. Tevens hebben we voor 30 kinderen helmen. Mocht je geen eigen helm hebben reserveer deze dan tijdig door een mail te sturen naar: info@crossbordercycling.eu

Wie Kan deelnemen aan de Steamrace?
De deelname aan de Steamrace is GRATIS!!
De Steamrace kent verschillende categorieën te weten:
• Fun klasse (basis) schoolgaande jeugd (3-12 jaar)
• Family ride (estafette race voor teams bestaande uit volwassene met kind)
• Fun klasse (middelbare) schoolgaande jeugd (12 t/m 15 jaar)

Alle deelnemers krijgen een medaille en goodybag, voor de winnaars staan zelfs bekers gereed. Voor de papa’s, mama’s, opa en oma’s hebben we lekkere drankjes en hapjes gereedstaan.
Aan de broertjes en zusjes is ook gedacht. Middels een springkussen en andere spellen die op het terrein staan.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor de MTB Steamrace via deze link