This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Nieuw in ons assortiment Enve en Lightweight

Vanaf oktober zijn wij dealer van twee exclusieve high-end merken. Het Amerikaanse Enve en het Duitse Lightweight. Beide bedrijven maken hoogwaardige wielen en componenten voor race en MTB.

Enve specialiseert zich in carbon wielen en componenten die met de hand vervaardigd worden in de VS. Dankzij een compromisloze instelling ten opzichte van kwaliteit, stijfheid en aerodynamica heeft Enve een fantastische lijn producten opgebouwd die het in het wedstrijdcircuit het verschil maken. Zo hebben zij in 2010 het eerste carbon MTB wiel geproduceerd waarmee een World Cup titel gewonnen werd. En om te bevestigen dat dat geen ongelukje was hebben ze in 2017 met het eerste carbon 29″ wiel de wereldtitel veroverd.

Lightweight Produceert fantastische carbon wielen voor racefietsen. Ze hebben een imposante line-up van wielen die geperfectioneerd zijn voor de disciplines in het wegrennen. Zo zijn er onder andere de Autobahn tijdrit wielset, de superlichte Gripfelsturm set voor in de bergen, de triatlon geori├źnteerde set Fernweg en de all-round Meilenstein set met schijfremmen.

Enve en Lightweight zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel