This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Zadeldruk meting

Een veelvoorkomende klacht bij fietsers is de welbekende zadelpijn. Dit wordt vaak veroorzaakt door een verkeerde zadelbreedte of houding op het zadel. Er onstaan dan wrijvings- of drukplekken op plekken die eigenlijk niet in contact zouden moeten komen met je zadel. Gelukkig hoef je je daar anno 2018 niet zomaar meer bij neer te leggen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat je de optimale positie op het zadel krijgt als je zitbotjes op de vleugels van het zadel rusten. Zo wordt je gewicht direct gedragen door je geraamte en is de druk op je huid en weefsel minimaal.

Om te zorgen dat jouw unieke afmetingen overeen komen het het zadel hebben wij vanaf nu de digitale zadeldruk tool van Retül in huis. Hiermee kunnen we de exacte positie van je zitbotjes bepalen en je zo advies geven over welk zadel het best bij jou past.

Je kunt de digitale zadeldrukmeting apart aanvragen, of als onderdeel van een uitgebreide Body Geometry Fit. Dan meten we je van top tot teen met het 3d motion capture systeem van Retül.

Wil je meer weten over ons Fit Lab? Klik dan hier.