This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Nieuw in onze winkel: Farr

We zijn altijd op zoek naar leveranciers die net weer dat beetje extra kunnen bieden aan gearheads als ons. De nieuwste aanwinst in onze zaak is de componentenfabrikant Farr. Deze Amerikaanse producent excelleert in componenten gericht op de avontuurlijke gravel rijder.

Vooral als je lange afstanden wil rijden met je gravel of adventure bike bieden de sturen en stuur extensies van Farr een uitkomst. Je krijgt zo een aantal extra opties qua positie en handplaatsing en dat geeft bij lange ritten een welkome afwisseling van houding. Daarnaast is de extra ruimte die zo gecreëerd wordt ook heel handig om bepakking aan vast te maken.

Farr maakt ook hele mooie tassen voor op je fiets. Zo zijn er diverse maten tassen die naadloos te combineren zijn met de bovengenoemde stuur extensies. Daarnaast zijn er ook een aantal tassen beschikbaar die je op het frame kan plaatsen. Genoeg opties dus om extra opslag te creëren voor de fervente bike packers onder ons.

Gravel/adventure componenten van Farr zijn vanaf nu in onze winkel verkrijgbaar