This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Race Day tijdens de Hel van Voerendaal

Lars reed afgelopen weekend mee in de Hel van Voerendaal. In de video kun je zien hoe ‘race day’ er achter de schermen uitziet. Over zijn optreden in de koers had Lars het volgende te zeggen:

“Wat de Hel van Voerendaal betreft stond ik zelf wel versteld van mijn optreden. Ik kon lang volgen ondanks dat de deur wagenwijd openstond in het Peloton met de heftige wind.
Door telkens opnieuw te positioneren bleef ik vaak de gaatjes die vielen voor en kon ik energie sparen. Het was vaak zo hectisch dat je als eerste door de bocht draaide en na de bocht weer in het laatste wiel zat! Toen de koers nog eens in een laatste versnelling kwam werd ik er op de kant vanaf gepierd. Maar er is progressie en daar ben ik tevreden over!”