This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

S-Works EXOS in de winkel

Specialized blijft voorop lopen in de ontwikkeling van superieure fietsschoenen. Het nieuwste juweeltje uit het Specialized lab is de S-Works EXOS. De lichtste productieschoenen die op dit moment verkrijgbaar is.

Tijdens de ontwikkeling is onderzoek gedaan naar het gewicht van schoenen in elke branche en alleen de meest extreme voorbeelden uit nichesporten zijn bijna net zo licht als de 150 gram wegende S-Works EXOS (maat 42).

In tegenstelling tot deze andere gespecialiseerde schoenen levert de EXOS niets in aan comfort en prestaties om gewicht te besparen.
Het ontwikkelteam was er vier jaar lang door geobsedeerd en uiteindelijk kwam het tot een ontwerp dat de voet vergrendelt met een Boa®-draaiknop voor on-the-fly aanpassingsmogelijkheden die Specializeds World Tour-atleten nodig hebben, en dat alles met het laagste gewicht. Lees alles over deze ultieme race schoen via de link

De S-Works EXOS is vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel en webshop voor €499,90