This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

S-Works Power zadel met Mirror

In de oneindige zoektocht naar het ultieme zitcomfort op de fiets gebruikt Specialized een geheel nieuwe technologie die de contouren van het lichaam kopieert als een spiegel.
Met behulp van een 3d geprinte polymeer hebben ze een zadel weten te creëren dat uit ruim 14.000 verbindingen en 7.799 knooppunten bestaat. Deze unieke structuur kan veel beter dan foam zadels de juiste steun bieden aan het zitbot terwijl het zachte weefsel beschermd blijft en de doorbloeding gegarandeerd.

De basis van het zadel is een lichtewicht schaal van carbon waarover het 3d geprinte materiaal aangebracht is. De ergonomische vorm komt voor uit het nu al 20 jaar durende Body Geometry programma van Specialized gekoppeld aan ’s werelds grootste database van rijder pasvormen en materiaalwetenschap. Het resultaat is een prestatiezadel dat veel comfortabeler zit, blessures voorkomt en jou tot nóg snellere tijden lanceert.

Het S-Works Power zadel met Mirror is vanaf nu in onze winkel verkrijgbaar voor €399,90
Heb je last van zadelpijn, rug of knieklachten? Bekijk onze Fit Lab website