This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

S-Works Recon Lace

De gravel specefieke topschoen van Specialized heeft naast de het Boa en velcro systeem een derde sluitoptie erbij gekregen: Veters! Deze beproefde manier maakt een comeback in high performance land omdat het voor veel rijders toch net wat preciezer en zekerder dicht te knopen is.

Deze versie van de Recon heeft net als de S-Works Recon een zool vervaardigd uit carbon. Met een stijfheidsindex van 13 zorgt deze schoen voor een efficiënte overbrenging naar de pedalen. Om te zorgen dat je tijdens het lopen niet uitglijdt zijn er op belangrijke plaatsen op de zool profielen geplaatst van Specializeds SlipNot rubber.

Het bovenwerk van de Recon Lace bestaat uit hetzelfe Dynema materiaal als de S-Works Recon en zorgt voor een comfortabele pasvorm die met je voet meebeweegt zonder uit te rekken. Het kuipje waar je hiel in zit fixeert de achterkant van je voet stevig en omdat de schoen is ontworpen aan de hand van het Body Geometry pricipe, zit de uitlijning van je knie en pedalen wel snor!

De Recon Lace is vanaf nu verkrijgbaar in drie kleuren voor €330