This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

S-Works Recon

Als elke seconde tijdens je veldrit, gravel race en cross country telt dan hebben wij een mooi kerstcadeau voor je. Het is namelijk weer tijd voor een geüpdate S-Works offroad schoen. Enter S-Works Recon

Snel

Kracht die niet omgezet kan worden in snelheid is verloren. Dankzij de carbon zool met een stijfheidsindex van 16.0 gaat er zo min mogelijk van jouw trapkracht verloren aan beweging in de schoen. Daarbovenop houden de ergonomisch gevormde heelcup en het no stretcht Dynema bovenwerk je voet op de juiste plek.

Duurzaam

Als je van de gebaande paden af wil dan moet je materiaal tegen een stootje kunnen. Specialized heeft decennia lange ervaring met het ontwikkelen van schoenen voor off road rijden en al deze expertise is gekristalliseerd in de S-Works Recon. De S3 Boa-draaiknoppen zijn volledig uit aluminium vervaardigd en zijn vrijwel ongevoelig voor stof, modder en water. Het Dynema bovenwerk is oersterk en het speciale slip-not rubber aan de hiel en voorkant van de schoen zorgt ervoor dat je nooit wegglijd als je even een stuk moet lopen.

Comfortabel

De tijd dat snelheidsduivels een spartaans bestaan moesten lijden is al lang voorbij. De Recon zit vanaf de eerste seconde als gegoten om je voet. Daarnaast is tijdens het ontwerpproces gekeken naar hoe je voet, scheenbeen en knie bewegen tijdens je ritten. De ergonomie van de Recon is aangepast zodat de kantel- en schokabsorberende boog in je voorvoet iets minder inklapt waardoor de trapefficiëntie vergroot wordt en je tijdens ritten minder snel last krijgt van je gewrichten.

De S-Works Recon is vanaf nu in onze winkel verkrijgbaar voor €359,90