This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

S-Works Vent

Deze schoen is gecreëerd voor de heetste dagen die je op je fiets zult tegenkomen. De S-Works Vent is voorzien van een speciaal ademend mesh aan de bovenkant met twee openingen bij de tenen en een geventileerde buitenzool. Zelfs op de meest broeierige dagen voel je de wind langs je tenen waardoor je minder snel zult oververhitten op de fiets.

Al deze extra ventilatie gaat niet ten koste van je prestaties. De schoen is verstevigd met een Dynema toplaag en de twee BOA draaisluitingen in samenwerking met Specializeds Padlock hiel houden je voeten zelfs tijdens de meest extreme sprints stevig op hun plaats.
En om de perfecte krachtoverbrenging op je pedalen te garanderen is de geventileerde carbon zool uit de S-Works EXOS ook verwerkt in de nieuwe Vent.

Net als alle schoenen van Specialized is de S-Works Vent ontwikkeld volgens het Body Geometry principe. De ontwerpers hebben een enorm reservoir aan rijdersdata die gebruikt wordt om de optimale pasvorm van de schoen te garanderen. In samenwerking met de profs is de balans tussen prestatie en rijdcomfort precies afgesteld. Dit maakt de S-Works Vent tot een van de meest comfortabele race schoenen op de markt.

De S-Works Vent is vanaf nu in onze winkel verkrijgbaar voor €399,90