This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Sagan Collectie: Deconstructivism

Het icoon van het hedendaagse wielrennen blijft schitteren als de vele regenboogtruien die hij door de jaren heen heeft mogen dragen. Maar stilstaan is achteruitgang en voordat je iets nieuws kunt creëren zal het oude eerst vernietigd moeten worden. Zo gaat het in design maar ook zeker op het parcours. De overwinning behalen betekent dat je de dromen en ambities van je rivaal in duigen laat vallen maar nog veel belangrijker is dat je je eigen grenzen vernietigt. Peter Sagan weet dit als geen ander, als representatie van zijn creatieve vernietiging heeft de nieuwe Sagan collectie de kleuren van de regenboog verpletterd om een geheel nieuw beeld te creëren.

S-Works Tarmac SL7 frameset €4499,-

In onze winkel hebben we twee unieke framesets uit de Sagan collectie beschikbaar. Het carbon S-Works Tarmac SL7 frameset (bovenstaande foto) is bewerkt met een metalic lak die in eerste instantie zeer understated lijkt, maar in zonlicht explodeert het frame in een regen van groene glinsteringen. Een kleine hint naar Peter Sagans groene trui record in de Tour de France

Allez Sprint Disc frameset €1649,-

Het tweede frameset is een speciale editie van het Allez Sprint Disc frame. Een van de stijfste en meest responsieve aluminium frames ooit geproduceerd door Specialized. Gecombineerd met de Tarmac FACT carbon voorvoork en Rider-First geometrie biedt dit frameset een fantastische basis voor een bijzondere custom bike

S-Works 7 Sagan Collection €379,90

De perfecte fietsschoen voor de meest veeleisende coureurs blinkt uit in krachtoverbrenging, comfort en onmiskenbare stijl. Dankzij de Powerline carbon zool, de Padlock hiel en het lichte maar supersterke Dynema bovenwerk is de S-Works 7 een van de lichtste, stijfste en comfortabele fietsschoen in het peleton. Tel daar de fantastische kleuren van deze Sagan uitvoering bij op en je hebt een onverslaanbare combinatie.

S-Works Evade met Angi €299,90

De nieuwe S-Works Evade is lichtgewicht, aerodynamisch, heeft geweldige koeling en zit ook nog eens tjokvol met technologie die je in het geval van een ongeluk beschermt tegen letsel en je dierbaren op waarschuwt dat er iets gebeurt is.

De Sagan collectie is vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel.