This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Scope Sport wielsets

De Nederlandse fabrikant Scope maakt carbonen wielsets voor race, gravel en mtb. De velgen en naven zijn ontworpen door een team van fanatieke fietsers en inginieurs. Omdat Scope dit ontwikkelproces zelf in de hand heeft kunnen prestaties van de wielen in samenwerking met de TU Eindhoven getest en verbeterd worden.

Carbonnen wielen zijn een geweldige upgrade voor je fiets zowel in uiterlijk als rijprestaties. Vaak is het prijskaartje alleen even schrikken. Gelukkig heeft Scope net een wielset uitgebracht die voor €998,- euro beschikbaar is.

Deze met de hand gebouwde wielen zijn beschikbaar in drie hoogtes (30mm, 45mm en 55mm) en zijn verkrijgbaar voor velg- en schijfremmen. De velgen zijn 26mm breed en hebben een 19mm interne breedte voor tubeless banden.

De naven bevatten industriële SKF lagers en hubs voor Shimano, Campagnolo, SRAM XD(R) en Shimano Micro Spline. De Sapim CX Leader Aero spaken maken het geheel af in een patroon dat zorgt voor minimale spanningsverschillen op de velg.

Scope Sport wielsets zijn nu verkrijgbaar in onze winkel voor €998,-
Ben je op zoek naar nóg betere prestaties dan hebben wij ook de Race serie beschikbaar vanaf €1398,-