This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

See and be seen.

De herfst staat voor de deur, en dat betekent dat het alweer merkbaar vroeger donker wordt. Wees ervan bewust dat je voor andere weggebruikers een stuk slechter zichtbaar bent in de donkere maanden, en draag kleding in opvallende kleuren of met reflecterende strips. En vergeet de lampjes niet.

In onze webshop hebben we een selectie high visibility producten waarmee je ervoor kan zorgen dat je niet van je sokken gereden wordt in het donker.

Allereerst hebben we het assortiment helmen in opvallende kleuren uitgebreid. Helmen als de Align en de Echelon hadden al een versie in safety Ion, maar deze reeks is nu uitgebreid met twee high-end modellen: de Prevail en de S-Works Evade Tri. Dus ook de serieuze road warriors kunnen nu een stuk veiliger hun trainingsrondjes maken. Verder heeft de meer all round helm de Chamonix ook een versie in veiligheidskleuren erbij gekregen.

[rev_slider visibilityhelmen]

Daarnaast vind je bij ons ook een groot aanbod aan hoge kwaliteit verlichting. De nieuwe Stix ledlampjes bieden ondanks hun klein formaat een flinke lichtopbrengst. De lampjes zijn zowel in bundel als apart van elkaar verkrijgbaar, en zijn via USB gemakkelijk op te laden.

Heb je behoefte aan wat meer meer licht dan zit je met de Flux Elite Headlight wel goed. De nieuwe versie van deze lamp heeft een speciaal gevormde reflector die tot op 500 meter objecten kan verlichten zonder daarmee tegenliggers te storen. Daabij heeft hij nu ook 60% meer laadcapaciteit dan z’n voorganger.
De Flux Expert Tail Light is met een lichtobrengst van 110 lumen zelfs overdag top op een kilometer zichtbaar en is geschikt voor montage op 27,2 mm, 30,9 mm en Venge zadelpennen.

[rev_slider verlichting]

Je kan al onze high visibility accesoires in onze webshop bekijken via deze link.