This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Sirrus X

Deze fitness bike is perfect voor iedereen die graag op ontdekking gaat of gewoon op de fiets naar werk wil. Dankzij de comfortabele zithouding, brede banden en hydraulische schijfremmen kan de Sirrus X elk soort terrein aan. Van geasfalteerde fietspaden tot avontuurlijke gravel wegen.

De Sirrus X is uitgerust met het Future Shock systeem dat weggewerkt zit in het balhoofd (zie afbeelding hierboven) Dit revolutionaire systeem vangt de hardste klappen in ruig terrein op zodat jouw rit ten allen tijden comfortabel blijft. Dankzij de positionering van de Future Shock vering boet je echter niets in aan snelheid. Alle kracht die jij in je pedalen stopt gaat naar de plek waar je het nodig hebt zonder dat er iets verloren gaat in de veerweg.

Eenvoud is het steekwoord bij de Sirrus X. Het ontwerp is clean en functioneel zonder in te boeten op kwaliteit. Het A1 aluminium frame of het optionele Fact1 carbon frame hebben een comfortabele geometrie en de wetenschappelijk geteste Body Geometry handvaten, pedalen en zadel maken deze fiets een waar genot om op te rijden.