This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Specialized ANGi

De fietshelm die om hulp roept

Een fietshelm is tegenwoordig onontbeerlijk om veilig van je ritten te kunnen genieten. Maar helpt jouw helm hulpdiensten ook met het vinden van jouw locatie als je in een ongeluk verzeild raakt?

Maak kennis met ANGi. Een sensor die op je helm gemonteerd zit die je beschermt voor, tijdens en na een crash. Je kunt de sensor eenvoudig koppelen met de Specialized Ride app waarna je beschikt over een engeltje dat over je schouder meekijkt.

Als je op pad gaat kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om ride tracking aan te zetten. ANGi deelt dan jouw locatie met contactpersonen die jij kiest zodat geliefden en vrienden altijd weten waar je je bevind.

Daarnaast weet de sensor wanneer je een botsing hebt gehad. Via de ride app een wordt dan een aftellende waarschuwing weergegeven. Mocht je gewond zijn en niet in staat zijn om het aftellen te stoppen dan wordt er automatisch een noodoproep met GPS coördinaten naar je contactpersoon verstuurd zodat hij of zij de hulpdiensten in kan schakelen.

Helmen met ANGi zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar vanaf €134,90 Daarnaast is de ANGi sensor ook los verkrijgbaar voor €49,90