This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Specialized SWAT Technologie. Alles op z’n plek.

Als je gaat fietsen zijn er aan aantal dingen die meemoeten. Water, voeding en materiaal voor pech onderweg. Maar waar laat je al die spullen? Gaat alles in een rugzak? Of heb je spullen in de achterzak van je kleding gepropt? Handing is anders.
Daarom heeft Specialized de SWAT technologie ontwikkeld. Een lijn van producten waarmee je al je voeding, water en tools geïntegreerd op je fiets kwijt kan.

 Top Cap Chain Tool
Het gebeurt regelmatig. Tijdens een mooie rit breekt je ketting en niemand heeft een pons bij zich. Met de Top Cap Chain Tool zal dat je nooit meer overkomen. Deze past in iedere 1-1/8 vorkbuis met minimaal 32mm diepte en is geschikt voor 8, 9, 10 en 11 speed kettingen.
 Swat-Top-Cap-Chain-Tool
 53214-1100_TOOL_EMT-CAGE-MOUNT-MTB-MULTI_BLK  EMT Cage Mount
Een multitool die altijd is waar je hem nodig hebt… Bij je fiets. De tool is gemakkelijk te bevestigen onder de Zee Cage II of Rib Cage II bidonhouders, en het hard plastic hoesje zorgt voor vaste en ratelvrije opslag van je tool. Er zijn twee varianten van de EMT Cage Mount verkrijgbaar. Een voor MTB en een voor Road.
 Zee Cage II
Als je een klein frame hebt, maar toch graag een grote bidon mee wil nemen, dan is de Zee Cage II een perfecte oplossing. In tegenstelling tot de traditionele bidonhouders kun je je bidons vanuit de zijkant pakken. Er is een linker en rechter varriant van de Zee Cage, en accesoires als de SWAT Box en de EMT Cage Mount kunnen aan gemakkelijk aan de houder bevestigd worden.
43014-2155_CAGE_ZEE-II-RIGHT-DT-W-TOOL_BLK
 53214-1260_STORAGE_REMORA_BLK  Remora Aero Storage
Met de Remora Aero Storage heb je je repen en gels altijd binnen handbereik. En als je van al die energie nog niet hard genoeg gaat zorgt de Remora ook nog voor een lagere luchtweerstand achter je stuurpen. Gemakkelijk te bevestigen op vrijwel elke fiets met de bijgeleverde straps, of op fietsen met schroefdraad in de bovenbuis.
 MTB XC Kit
De MTB XC Kit is eem complete oplossing voor elk SWAT voorbereid mountainbikeframe. In deze set zitten twee Zee Cage II, een Top Chain Tool, de EMT Cage Mount en de SWAT Box met Tire Lever, CO2 kop en Turbo 29″ binnenband. Met deze kit kun je vrijwel alle kleine reparaties aan je fiets in het veld uitvoeren, dus je hoeft nooit meer naar huis te lopen na pech.
53214-1150_TOOL_MTB SWAT KIT