This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Specialized Turbo: beter, fijner, schoner

De nieuwste generatie e-bikes van Specialized worden met de tijd alleen maar beter! Dankzij over-the-air updates die periodiek uitgevoerd worden ben je verzekerd van een fiets die altijd de beste rijervaring en nieuwste functionaliteit bevat.

Steeds meer mensen stappen over op de e-bike. Lekker met de fiets naar je werk, een tripje naar de stad of helemaal op avontuur. Specialized heeft de e-bike die helemaal bij jouw levenstijl past. De toch al sublieme rijervaring van de Specialized Turbo fietsen blijft verfijnd worden door verbeteringen in het stuurgedrag van de fiets en de souplesse van de motor.
Bovendien werkt Specialized er momenteel met een wereldwijd netwerk van recyclingpartners aan dat oude accu’s niet op de stort belanden maar volledig hergebruikt kunnen worden. Door de opgedane ervaring wordt nu ook in het ontwerp van nieuwe producten rekening gehouden met het opzetten van een circulaire keten.

Turbo Vado

Vado is dé fiets voor alles: van dagelijks woon-werkverkeer tot snelle workouts tot langer dan geplande avonturen—een elektrische fiets voor het leven. De soepelste e-bike ervaring tot nu toe. Vado is ontworpen om het steeds veranderende landschap dat je als dagelijks rijder tegenkomt aan te kunnen, alles te kunnen dragen wat je mee wil nemen en ervoor te zorgen dat je plezier blijft houden in het rijden.

Turbo Como

Como is een relaxte, comfortabele elektrische fiets met de kracht voor een rit vol vertrouwen. Como laat jou meegaan met de flow door je rijervaring te geven die vol zit met vermogen en plezier op een fiets waar je moeiteloos op rijdt. De lage instap van de Como zorgt ervoor dat iedereen kan opstappen en fietsen.

De Turbo Hoogtepunten op een rij

kom snel langs in de winkel om jouw nieuwe e-bike te bekijken. Wil je in alle rust advies van ons? Elke woensdag hebben we winkelen op afspraak. Neem contact met ons op via info@tomacyles.nl of bel ons op 045-5413017