This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Specialized Venge 2019

Afgelopen week waren we op Specialized HQ uitgenodigd voor de onthulling van een niet nader gespecificeerde fiets. Nieuwsgierig trokken we richting ‘s-Heerenberg waar we een ritje mochten maken op de Specialized Venge 2019

Net zo snel, nog comfortabeler

Deze aerodynamische racer is alweer in zijn derde generatie en qua design heeft Specialized de nadruk gelegd op het gebruik in de echte wereld. De rijeigenschappen zijn verbeterd en de nieuwe Venge is beduidend comfortabeler dan zijn voorganger.

Geen zorgen, qua snelheid heeft de Venge 2019 niets ingeleverd. Hij is ongeveer 20% lichter (De S-Works Venge waar we op reden weegt 7.1 kilo), de stijfheid van de stuurpen is verbeterd waardoor de krachten tijdens de sprint beter overgebracht worden en deze fiets is op 40km 8 seconden sneller dan de oude versie.

Alleen de beste componenten

De afmontage van de Venge is om te watertanden. Met de Shimano Dura-Ace Di2 groepset, hydraulische schijfremmen, Roval CLX 64 Disc met Turbo Cotton banden en de S-Works Power Cranks ben je voorzien van de meest geavanceerde gear op de weg!

Binnenkort in onze zaak

De S-Works Venge 2019 staat vanaf nu in onze zaak. Loop een keer binnen of stuur ons een mail voor meer informatie.