This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Start2Bike leert je de basisvaardigheden van het mountainbiken of wielrennen

De sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen vol enthousiasme een racefiets of mountainbike maar komen er al gauw achter dat remmen, schakelen en in balans blijven op zo’n fiets wel wat anders is dat fietsen op een gewone fiets. Om te voorkomen dat je enthousiasme wegebt en je fiets werkeloos in de schuur komt te staan kun je nu deelnemen aan Start2Bike. Een laagdrempelig trainingsprogramma waarbij je in 4 trainingen meer controle over je fiets krijgt.

Start in maart of april
In het weekend van 11/12 april starten de meeste locaties met Start2Bike. Start2Bike is de nieuwe naam voor FietsFit, het programma waarmee de NTFU al 7.000 startende fietsers succesvol op weg hielp. Kijk op de site voor een startlocatie bij jou in de buurt

Al meer ervaring?
Dan is Bike On misschien iets voor jou. Op een beperkt aantal plaatsen in Nederland worden vervolgcursussen aangeboden voor mountainbikers en wielrenners. Wil je jouw vaardigheden verder uitbouwen, schrijf je dan snel in.