This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Tarmac Disc

De racefiets die alles kan
De Tarmac disc was nog niet eens op de markt of de eerste overwinning was al binnen. Anna van der Breggen won de Strade Bianche op deze nieuwste S-Works bolide, nu is hij ook eindelijk beschikbaar voor het grote publiek. Deze fiets is zo gebouwd dat hij zich net zo thuisvoelt in wedstijden op topniveau als in zondagse tourtochten.

Rider First Engineerd
Alleen omdat je lichaam een andere vorm heeft betekent niet dat de rijeigenschappen van je fiets moeten afwijken van de norm. Tijdens het ontwerp van de S-Works Tarmac disc is gekeken naar de prestaties van de fiets ongeacht de maat. De fiets bestaat uit 500 stukken carbon, deze complexe puzzel zorgt ervoor dat de Tarmac Disc nog lichter is terwijl de stijfheid en wendbaarheid behouden blijven.

Net zo aerodynamisch als de eerste Venge
De windtunnel heeft een flinke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de S-Works Tarmac Disc. De vorm van de voorvork, zadelbuis en zadelpen is aangepast en de achterbrug is verlaagd waardoor deze fiets vergeleken met fietsen in dezelfde gewichtsklasse, over een afstand van 40 kilometer ongeveer 45 seconden sneller is.

S-Works Power Cranks
Elke moderne wielrenner traint tegenwoordig met een powermeter. Hoog tijd voor Specialized dus om ook met een meter te komen. Ze pakken meteen goed uit met de lichtste en meest nauwkeurige tweezijdige vermogensmeter op de markt! De S-Works Power Cranks weegt slechts 440 gram en heeft een maximale afwijking van gemeten vermogen van 1,6%. Voor nu is deze meter alleen verkrijgbaar op de S-Works Tarmac Disc.

Het frameset kost € 3699,- en een gehele fiets kost € 9999,- De Tarmac Disc is vanaf nu in beperkte aantallen verkrijgbaar. Kom langs in de winkel om deze ultieme roadbike te komen bekijken.