This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Turbo Como SL

De nieuwste telg in Specialized’s Turbo familie is gemaakt met comfort, gebruiksgemak en rijplezier in het oog. Met een gewicht van 22kg en een laadvermogen tot 35kg is de Como SL perfect geschikt om een groot deel van het draagwerk van je auto over te nemen. Maar nog beter: Met een standaard bereik van 100km kun je met gemak fantastische fietstripjes maken!

De Turbo Como SL wordt aangedreven door de SL 1.1 elektromotor die Specialized zelf ontwikkeld heeft voor hun lightgewicht serie e-bikes. In de voorbuis zit een 320Wh batterij verwerkt die in ongeveer 2,5 uur geheel op te laden is. Daarnaast is er een optionele range extender te koop die je bereik nog verder vergroot naar 150km.

Als je veel te vervoeren hebt dan is wordt deze fiets je beste maatje. De vaste mand aan de voorkant van de fiets kan tot 15kg dragen en het standaard meegeleverde net zorgt ervoor dat je onderweg niets verliest. Wil je nog meer meenemen dan kunnen twee fietstassen aan de achterkant nog eens 20kg extra dragen.

De rijpositie op de Como SL is helemaal ingesteld om rijcomfort. Door de lage bovenbuis stap je gemakkelijk op de fiets en het brede stuur zorgt voor een ultiem relaxte zithouding.
Hou je niet van al te veel klussen aan je fiets? Geen probleem! De versnellingen zitten weggewerkt in de achternaaf en de 5.0 versie van de Como SL heeft een riemaandrijving in plaats van de traditionele ketting. Dit betekent veel minder onderhoud, veel meer rijden!

Deze e-bike is overigens niet bang voor een beetje water. De DRYTECH spatborden houden jou en je lading droog terwijl de versnellingsnaaf, motor en accu zo in de fiets verwerkt zijn dat ze ten alle tijde droog en schoon blijven. Tel daarbij de geïntegreerde led-verlichting, schijfremmen en Nimbus Sport 2.3″ banden bij op en je hebt een fiets die elk seizoen makkelijk aankan.

De Specialized Turbo Como SL is verkrijgbaar vanaf €3499,-