This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Turbo Creo

Kapotgaan bergop, met tegenwind of op eindeloze gravelpaden is vanaf nu verleden tijd. Met de Turbo Creo SL en Turbo Creo Evo is de performance racefiets en gravelbike met elektrische trapondersteuning eindelijk een feit!

Enkele weken geleden ging Bert in het diepste geheim naar Zwitserland om als een van de eerste mensen in Europa kennis te maken met deze revolutie in het wielrennen. De eerste indruk was zeer positief. Steile klimmen kunnen nu met het grootste gemak overwonnen worden en ook als de motor niet meewerkt rijdt de S-Works Creo met een gewicht van slechts 12kg heel erg soepel.

De SL 1.1 motor weegt slechts 1.95 kg en vergroot je eigen vermogen met 240 watt tot 130km. Met de optionele Range Extender kun je het bereik zelfs tot 195km opschroeven. De kractoverbrenging van de motor is in lijn met jouw cadans dus het rijgevoel is heel natuurlijk. En als je een stukje zonder ondersteuning wil fietsen dan biedt de motor geen enkele weerstand.

S-Works Turbo Creo SL | €12.499,-

Net als de nieuwe Roubaix beschikt de Turbo Creo over Future Shock 2.0 vering in het balhoofd. Door de lage montage van de motor en de plaatsing van de batterij in het frame blijven de voortreffelijke stuureigenschappen die je gewend bent van alle Specialized racefietsen behouden.

Specialized Turbo Creo SL Expert | €8.499,-

De Turbo Creo is in te zetten als geavanceerd training tool. Dankzij de ingebouwde power meter die via Ant+ gegevens doorstuurt kun je je eigen vermogen monitoren. Daarnaast kun je met de Mission Controll App bijvoorbeeld instellen hoeveel vermogen je wil leveren tijdens een klim. Zo kun je dus heel consistent dezelfde output geven tijdens trainingsritten.

Specialized Turbo Creo SL Expert Evo €8.499,-

Enkele modellen zijn onderweg naar onze winkel en wij zullen gelijk melden zodra ze binnen zijn!