This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Nieuwe Turbo Levo

De volgende generatie van de elektronische mountainbike van Specialized is uitgekomen en normaliter krijg je van ons dan een opsomming van alle punten die deze bike beter maken dan zijn voorganger. Maar voordat we daar aan beginnen willen we je toch even attent maken op de video die Specialized voor de nieuwe Turbo Levo gemaakt heeft. Het gaat met deze MTB namelijk om de FUN. En dat spat er bij deze video zeker van af!

Goed, dan toch even kort de specs. We zeggen het elke keer, maar ook nu geldt weer dat de Turbo Levo een flinke lijst verbeteringen heeft ten opzichte van zijn voorganger. Zo is de actieradius van de nieuwe Turbo Levo met 40% verbeterd, vergroot de Specialized Turbo 2.1 motor je trapvermogen met 410% en is het de lichtste E-MTB die op dit moment op de markt verkrijgbaar is.

 

Daarbovenop zorgt het nieuwe frame met asymmetrische achtervork en aangepaste geometrie dat het zwaartepunt van de fiets dichter bij de grond ligt en dus prettiger afdaalt en makkelijker over technisch terrein beweegt.

De nieuwe turbo Levo is met behulp van ANT+ en Bluetooth aan je smartphone te koppelen zodat je met de Mission Control app in kan stellen welke afstand je wilt rijden. De motor regelt dan het extra vermogen zo dat je nooit met een lege accu langs de weg komt te staan.

Meer info over de nieuwe Turbo Levo vind je op de Specialized website